Túrabeszámolók

Holló-kő

Számos lenyűgöző kilátóhellyel rendelkeznek hazánk érintetlen, magasabb hegységei, melyek közül talán a legcsodálatosabbal vár minket a börzsönyi Holló-kő. 

Alföld-kvíz – mennyire ismered a rónát?

Az Alföld-kvíz 10 kérdéssel vár, s kiderül, mennyire ismered a magyar rónát. Például tudod, melyik a legmagasabb pontja?

Fekete-kút Börzsöny

A Fekete-kút a Börzsöny egyik legvadregényesebb szurdokának, a Csarna-völgynek kemencei kapujában található egy pihenő szomszédságában. 

Pilis Szent Lelke

A Két-bükkfa-nyeregből indulva járjuk be a Pilis Szent Lelke útvonalat. Kitekintünk a Fekete-kőről, fújunk egyet a Pilis-nyeregben. Bejárjuk a panoráma útnak nevezett zöld sáv jelzést, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Dorogi-medencére, valamint meglátogatjuk a Sasfészek kulcsosházat. Leereszkedünk Pilisszentlélekre, melyet átszelve jutunk vissza a forgalmas hegyi csomóponthoz. Felejthetetlen őszi élmények a Pilisben. Hol?Mikor?Mit vigyek?LétszámkorlátRészvételi díjJelentkezésHol? KIINDULÓ- [...]

Alsó-Jegenye-völgy

Az Alsó-Jegenye-völgy a Budai-hegység határán, Solymár közelében húzódik. Attrakciói miatt népszerű kirándulóhely. A Paprikás-patak csörgedezik szurdokában, de látványos a Jegenye-völgyi vízesés, a Rózsika-forrás és a hajdani strandfürdő gátjának romja.

5 nap 5 nevezés 2021 őszén

Újra itt van népszerű játékunk! A jövő héten a Túrafüggő Facebook-oldalán hirdetjük meg napi rendszerességel az 5 nap 5 nevezés fantázianévre keresztelt nyereményjátékot. Hogy mikor mire számíts? Kiderül a cikkből!

Kisvasutas kilátótúra a Dél-Börzsönyben

A Kismaros és Királyrét között zakatoló kisvasúttal Szokolyáig utazunk, hogy onnan visszatúrázzunk és gyönyörködhessünk a Nacsapéreg és a Nagy-Kőszikla panorámájában, valamint a Dél-Börzsöny lankáinak ismeretlen őszi pompájában. 

CAT S62 vs CAT S61

A CAT mobiltelefonok két strapabíró ékkövét is teszteltük, melyeket összehasonlítva szeretnénk nektek bemutatni az újabb kiadást. Ezeket a telefonokat meleg szívvel ajánljuk túrázáshoz, vizisportokhoz, hiszen masszívak és vízállóak is. S62 kontra S61, avagy Pro-k egymás között.

Hello Tisza-tó

A tó, melynek hat évszaka van A Hello Tisza-tó kerékpáros kör Magyarország második legnagyobb, s egyben egyik legvadregényesebb tavának partján, felszínén és vonzáskörzetében kínál egyedülálló módon kalandokat, élményeket és túrákat. Teszi ezt egyedi kedvezményekkel és programokkal, melyekkel összekapcsolja a régió szolgáltatóit a kikapcsolódni vágyókkal. A Tisza-tó megkerülése 65 kilométert jelent kerékpáron. A tó bármelyik települése [...]

Jógáról, masszázsról és futásról Bóna-Székely Szilvivel

A terepfutás mellett fontos a regeneráció, a pihenés. De hogyan hat a masszázs és a jóga a szervezetre? Érdemes ezeket a kiegészítő elemeket is beiktatni a regenerációs folyamatokba? Kiderül a Bóna-Székely Szilvivel készített cikkből. 

Style switcher RESET
Body styles
Background pattern
Background image

Túrafüggő hírlevél

 

Köszönjük!

Hiba történt

A bejelöléssel megerősítem feliratkozási szándékomat a Túrafüggő hírlevelére.