Pilis Szent Lelke

A Két-bükkfa-nyeregből indulva járjuk be a Pilis Szent Lelke útvonalat. Kitekintünk a Fekete-kőről, fújunk egyet a Pilis-nyeregben. Bejárjuk a panoráma útnak nevezett zöld sáv jelzést, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Dorogi-medencére, valamint meglátogatjuk a Sasfészek kulcsosházat. Leereszkedünk Pilisszentlélekre, melyet átszelve jutunk vissza a forgalmas hegyi csomóponthoz. Felejthetetlen őszi élmények a Pilisben.

KIINDULÓ- ÉS VÉGPONT

Cím: 2500 Esztergom, 111115
GPS: 47.7160746897657, 18.8674813153441

A találkozó a hajtűkanyar és csomópont parkolójában lesz.

A túrát 2021 november 7-én vasárnap rendezzük. Találkozó: 08:30-45. Start: 09:00.

Ételt, italt, őszies felszerelést, zárt túracipőt, esőkabátot, igény esetén túrabotot, fényképezőgépet és jó hangulatot.

A túrán legfeljebb 25 fő vehet részt 1 csoportban az előzetes regisztrációt és bankkártyás fizetést követően.

A vezetett túrán a felnőttek 2000 forintért, a 14 éven aluli gyermekek 1000 forintért, a 7 éven aluli gyermekek 0 forintért, azaz a Túrafüggő vendégeiként vehetnek részt.  A nevezési díj a szükséges engedélyeket, a szervezést, valamint a túravezetést tartalmazza.

Fontos információk:

  • A jelentkezésre 2021. október 11. (hétfő) 12:00 és 2021. november 5. (péntek) 12:00 között van lehetőség a létszámlimit erejéig.
  • A jelentkezéssel a résztvevő elfogadja a Túrafüggő szabályait és etikáját. A regisztrációra kizárólag online, a turanevezes.hu oldalon van mód, helyszíni regisztráció nincs.
  • A regisztráltaknak online kell befizetniük a nevezési díjat. Átutalás, készpénpénzes befizetés nincs rendszereink automatizáltsága végett.
  • Jelentkezésedről, befizetésedről és a túrával kapcsolatosan e-mailben értesítünk. Figyeld a spam mappát is!
  • Egy jelentkező egyszerre csak egy nevezést vásárolhat. Minden túrázó adatára szükségünk van a nyomonkövethetőség végett.
  • A beérkezett nevezési díjakról elektronikus számlát állítunk ki, melyet a regisztrációnál megadott e-mail címre küldünk el a Billingo számlázórendszeren keresztül. Ezzel egy időben hagyjuk jóvá a nevezésed, valamint kerülsz fel kommunikációs csatornánkra.
  • A túra hetében, várhatóan pénteken délben küldjük a végleges információkat, azaz a túra előtti hírlevelet.

A jelentkezés a turanevezes.hu oldalon történik.

[table “12” not found /]

A nevezést kizárólag emailben (hello@turafuggo.hu) a bankszámlaszám megadásával lehet lemondani, 2021. október 30. (péntek) 12:00 óráig. Ebben az esetben a nevezési díjat visszautaljuk, de levonunk belőle 1000 Ft kezelési költséget. Nem fogadjuk el a lemondást telefonon, faxon, szóban, stb. A nevezési díjat más eseményre átirányítani nem lehet.

A nevezést kizárólag e-mailben (hello@turafuggo.hu) lehet átadni 2021. november 5. (péntek) 12:00 óráig. Az átadásról a nevezésről lemondónak kell nyilatkoznia. Az e-mailben meg kell adnia az átvevő nevét, születési évét, e-mail címét, telefonszámát.

Amennyiben a túrát időjárási esemény, járványhelyzet, erdészeti tilalom, engedély visszavonása, stb miatt nem tudjuk megrendezni, és ezen információ, tiltás 2021. november 5 péntek 12 óráig tudomásunkra jut, a nevezési díjat 100 százalékban átvezetjük a Túrafüggő virtuális számlájára. Ha a rajtunk kívül álló ok 2021. november 5-én 12 óránál később következik be, a nevezési díjat nem áll módunkban visszautalni vagy átvezetni.

Ez a vezetett túra 13,1 kilométer hosszú és 644 méter szintemelkedést tartalmaz. Közepesen nehéz útvonal szép kilátásokkal és ösvényekkel, egy meredek emelkedővel. 

Rövidesen fényképes, videós beszámolónk is elérhetővé válik.