Árképzésünk

A Túrafüggőt társadalmi vállalkozásnak tekintjük, melynek célja felkeresni és bemutatni Magyarország természeti kincseit, csodáit. Alapvető árképzésünk a vezetett túrákat illetően a következő:

  • Az informatikai kiadások túrára eső része (domainek, tárhelyek)
  • Bejárások költségei (szállás, utazás, belépők)
  • Igénybe vett szolgáltatások ellenértéke (belépők, túravezetők, engedélyek)
  • Mindenkori adók (Iparűzési, Társasági, Általános forgalmi)
  • Utómunkálatok kiadásai (informatikai, outsource, marketing)

Eseményeinkről éves tervet készítünk előzetesen, mely az üzleti tervünk alapjául szolgál. A fenti pontok várható kiadásain végigmegyünk, s úgy határozunk meg részvételi díjakat, hogy a fővároshoz közelebbi túrákból származó bevételek által várt nyereségből a sokkal magasabb költséggel bíró vidéki, de rendkívül szép helyekre is tudjunk fordítani. Ez garantálja azt, hogy az árainkat lent tudjuk tartani bármerre is járjunk.

Egyetlen pénzügyi támogatónk sincs. Vagyis ez nem igaz, hiszen Ti vagytok azok, akik a túrákon való részvétellel, a részvételi díj befizetésével vásároltok egy szegmenst az adott túra publikációjából. Abban hiszünk, hogy a megírt cikkek, melyek eseményeket jelentenek az oldalon, bárki számára elérhetőek, így kedvcsinálóként maradnak fent az utókor számára. Aki nálunk költ, vesz egy szeletet belőle, azaz hozzájárul a Túrafüggő alapvető célkitűzéséhez, vagyis Magyarország természeti kincseinek, csodáinak a felkutatásához és bemutatásához.

Hogy a fent taglalt gondolatokat tőkét felhalmozva és az eszközparkot fenntartva, bővítve tudjunk működni, kifejezetten fontos célunk, hogy minden egyéb eseményünk, például a terepfutó-versenyek és a teljesítménytúrák is nyereséggel záruljanak. Még akkor is, ha ezt bizonyos körökben főben járó bűn leírni, mi nem leszünk álszentek. Bár a mi áraink magasabbak az átlagnál, hiszünk abban, hogy a szenvedélyünk és a minőségre fordított törekvéseink érezhetőek valamennyi részt vevőnk számára. Jót, s jól szeretnénk csinálni azért, hogy élményt adjunk, s vissza is kanyarodhatunk az alapvető célkitűzéshez, miszerint így fogjuk tudni felkutatni és bemutatni Magyarország természeti kincseit és csodáit.

Támogasd a természetjárás népszerűsítését!