Több napos túrák

Bakonyi barangolások gasztrotúra

Szeretnél az erdő közepén, távol a város zajától megpihenni, s onnan barangolni a Bakony lenyűgöző északi vidékein? Akkor jó helyen jársz! 2019 októberének utolsó hétvégéjén kétnapos és kétéjszakás gasztrotúrát szervezünk Gézaházán. Szállásunk Az erdő hatalmas fáival, a gyönyörű legelőkkel, tisztásokkal és a 21. századi kényelemnek megfelelő frissen felújított Hubertus fogadó a maga tökéletes egyszerűségével, harmóniában [...]

Köveskáli keringő

Április első hétvégéjén a Balaton felé vesszük az irányt, ahol a Zarándok Kalanddal közös esemény keretein belül túrázhattok, borozhattok és cserélhettek eszmét egymással. 

Michelin-csillagok nyomában

Ezúttal egy igen különleges túrára invitálunk Titeket, ami valójában nem is kizárólag a természetjárás miatt, hanem az azt körülvevő gasztroprogramokkal szimbiózisban lesz kuriózum. Ha érdekel, hogyan kapcsolódik a borkóstoló a túrázáshoz, itt a helyed!

Bakonyi barangolások gasztrotúra

Szeretnél az erdő közepén, távol a város zajától megpihenni, s onnan barangolni a Bakony lenyűgöző északi vidékein? Akkor jó helyen jársz! 2018. június 23-án és 24-én kétnapos gasztrotúrát szervezünk Gézaházán.