5 nap 5 nevezés 2021 őszén

Újra itt van népszerű játékunk! A jövő héten a Túrafüggő Facebook-oldalán hirdetjük meg napi rendszerességel az 5 nap 5 nevezés fantázianévre keresztelt nyereményjátékot. Hogy mikor mire számíts? Kiderül a cikkből!

2021.09.20 19:00 Kisvasutas kilátótúra a Dél-Börzsönyben

A Kismaros és Királyrét között zakatoló kisvasúttal Szokolyáig utazunk, hogy onnan visszatúrázzunk és gyönyörködhessünk a Nacsapéreg és a Nagy-Kőszikla panorámájában, valamint a Dél-Börzsöny lankáinak ismeretlen őszi pompájában.

2021.09.21 19 óra Sebes Pisztráng Teljesítménytúra

Szeretnék a szervezők ismét felhívni sokak figyelmét a Bükk-hegység csodáira, a mozgás örömére és a kikapcsolódás egyre népszerűbb formájára. A gyakorlott TT-seknek nem kell bemutatni a 900 méternél magasabb hegyeket, de remélik, hogy ezen az eseménnyel újabb és újabb híveket is szereznek majd a teljesítménytúrázásnak. Ebben az évben kis újításként kijelöltek egy 10 km-es távot kimondottan családoknak, melyet gyerekek is könnyebben teljestíthetnek.

A Sebes Pisztráng elnevezést a Szalajka-völgyben őshonos halfajtáról kapta, így akik jól teljesítenek, mindenképpen megérdemlik majd e finom étket, hogy pótolják az elvesztett energiát.

2021.09.22 19:00 Tés Római-fürdő gyalogos teljesítménytúra

A Bakony egyik legszebb részén túrázhatsz a Gaja-völgy Egyesület szervezésében. Ezen a szép, a kisebb táv esetén könnyen túrázható környéken két külön világot mutatunk meg, az egyik a Gaja-patak szurdokvölgye, ahol a túra egyik legszebb látványossága a Római-fürdő található, a másik a Tési-fennsík, ahol egykor királyok vadásztak. Az útvonaltól függően a túrázók érinthetik többek közt a Gróf Széchenyi Zsigmond kilátót, a Római-fürdőt, a jásdi Szentkutat. A Nagy-Magyarország Park mellett is elhalad a túra, valamint érinti a megkapó hangulatú Hamuházat. Remek társaság fogad a rajt-célban büfével, a túra során több helyen ellátással is kínálunk.

2021.09.23 19 óra Bakonyi Barangolás Teljesítménytúra

A Bakony-hegység legszebb látnivalóít fűzték fel a túra útvonalára. Mint például a bakonybéli Szent-kutat, a Kertes-kői-szurdokot, Zircet, a Szépalma arborétumot, a Kőris-hegyi kilátót, a Barátok útját, a Királykaput, a Witt Lajos kilátóhelyet, az Odvas-kő-barlangot és az Öreg-séd-völgyet. A túra része az Észak-Dunántúli Kupának.

2021.09.24 19:00 Kőről kőre a Biai-hegyekben

A Budai-hegység szomszédságában ,egy ritkábban járt, kevésbé frekventál, de szép vidéken barangolhatsz.

RÁADÁS! 2021.09.25 19:00 Hello Pilis Trail 

Hello Terepfutó! Várnak a Pilis és a Visegrádi-hegység ritkábban járt, de varázslatos szurdokai és kilátópontjai a Hétvályús-forrás legendás emelkedőjével. Lehet őszies vagy télies idő is, így érdemes okosan távot választanod. Te hova köszönsz be október végén?

Kövess minket!

Style switcher RESET
Body styles
Background pattern
Background image

Túrafüggő hírlevél

 

Köszönjük!

Hiba történt

A bejelöléssel megerősítem feliratkozási szándékomat a Túrafüggő hírlevelére.