Segítünk a járvány után

Túrafüggő egy tematikus túrákat és terepfutó-versenyeket szervező társadalmi vállalkozás, melynek célja, hogy a járványhelyezet után a belföldi turizmus és a vendéglátás élénküljön.

Ezért a túrázók körében egy kedvezménykártya-rendszer bevezetését tervezzük. Maga a kártya 5-10-15-20 százalék kedvezményre jogosítja fel tulajdonosát.

Örömmel vennénk, ha csatlakozna kedvezmény-kártya programunkhoz, mely Önnek is előnyöket nyújt szálláshelye népszerűsítése érdekében.

Partnereink részére ingyenes megjelenést biztosítunk honlapunkon, a szálláshely részletes leírásával és ízlítő fotóival. A Túrafüggőn és kapcsolatain keresztül, több, mint 15 ezer főből álló célcsoport ismerheti meg az Ön szálláshelyét. A túrázók általában csoportosan érkeznek és egy éjszakánál többet is eltölthetnek a szálláshelyen.

Önt a fentiekkel kapcsolatban, semmilyen kötelezettség nem terheli, a vendégház népszerűsítésének fejében, a szolgáltatás árából csak egy tetszőleges (5-10-15-20 százalék) kedvezményt kell biztosítania a névre szóló kedvezménykártya tulajdonosának.

Szállásáról saját, egyedi fotó- és videóanyagot készíthetünk díjmentesen.

A kártya-rendszert a járványhelyzet megszűnése után szeretnénk bevezetni, ezért leendő partnereinkkel igyekszünk mihamarabb felvenni a kapcsolatot.

Várjuk szíves visszajelzését, amennyiben részt kíván venni programunkban, egyben legyen kedves nyilatkozni, hogy milyen mértékű kedvezményben tudja részesíteni a kártyánkkal rendelkező vendégeit.

A későbbiekben további célcsoportokat is szeretnénk megszólítani, ezzel is bővítve a honlap látogatottságát.

Nagyon bízunk a sikeres együttműködésben!

Jó egészséget kívánva,

Üdvözlettel:
A Túrafüggők

hajduk.eszter@turafuggo.hu +36302906223
tolnai.balazs@turafuggo.hu +36209842511