Felfüggesztjük a kiszállítást

Úgy gondoljuk, hogy a koronavírus miatt kialakult járványhelyzetben mindent elkövettünk azért, hogy minél több érem jusson el a hozzátok. Azonban azzal, hogy a környezetünkben is igazoltan megjelent a láthatatlan ellenség, azt a felelősségteljes és szomorú döntést kellett meghoznunk, hogy felfüggesztjük a kiszállítást. Megóvva mindenkit attól, hogy a betegséget elkapja és azt továbbterjessze. 

A járványhelyzet elmúlását követően a Túrafüggő Túrablog és a Hello Trails Magyarország priorításként fogja kezelni az érmek kiszállítását azoknak, akik postai úton igényelték, vagy a megfelelő felületen jelezték, hol szeretnék érmüket átvenni.

Mindenkit, akinek emiatt csúszik a kiszállítása, egyszeri 50 százalékos kedvezménnyel igyekszünk kiengesztelni a Túrafüggő 2020-as őszi vezetett túráin, melyet maga választhat ki.

A Túrafüggő és a Terepfüggő érmet rendelők között kisorsolunk 50 darab Túrafüggő nyakbaakasztót, míg a Hello Pilis Trail teljesítői között 50 darab 2020-as Hello Pilis nyakbaakasztót. Ezeket a csomagokba fogjuk tenni, amikor újra nekiállhatunk a szortírozásnak. A Hello Pilis nyakbaakasztók egyediek, nem megvásárolható relikviák.

Bízva a megértésetekben kívánunk jó egészséget és kitartást a remélhetőleg minél hamarabb elmúló nehéz időszakhoz!