Pepe Óriáspalacsintázója

Pepe Óriáspalacsintázója Abádszalók
Pepe Óriáspalacsintázója Abádszalók
Pepe Óriáspalacsintázója Abádszalók

Pepe Óriáspalacsintázója


Deák Ferenc út 6. Abádszalók Magyarország

Típus
Étterem
5% kedvezmény
Erdei ösvények
2 útvonal
1 Túramozgalom
Attrakciók
12 Látnivaló
Tájegység
Tisza-tó
1 instant túra/trail

A partner bemutatása

Pepe Óriáspalacsintázója Abádszalók szívében található nem messze a Tisza-tó partjától. A kifejezetten ízletes, sós és édes gigászi méretű palacsintákat a strand utcájában kínálják.

A Deák Ferenc úton található palacsintázó időszakosan van nyitva, melynek aktualitásait a hivatalos facebook oldalon tudtok megtekinteni.

Annak érdekében, hogy az ízletes ételek elfogyasztása helyben is lehetséges legyen, terasz és padok állnak rendelkezésre a sétálóutca és az autóút között bőséggel.

Ottjártunkkor csaptunk változatos kihívások, vagy inkább teszt elé állította Pepééket. Miért? Egyszerű: húsos, vegetáriánus és sós palacsintákat is kértünk, hiszen különbözőek vagyunk. Ami összeköt minket, az a természetjárás iránti szeretet és a felfedezés vágya.

Pepe Óriáspalacsintája Abádszalók
A Hello Tisza-tó kör díjazása 2021-ben

A palacsinták valóban óriásiak, nem marketinfogásról van szó. A lányok be is csomagolták a palik felét, s a bázisautóban elszállítva másnap tökéletes reggeli gyanánt szolgáltak. Bár Pepe azt mondta, hogy óriáspalacsintái frissen tökéletesek, be kell valljuk, reggel is kifejezetten jó napindítónak bizonyultak.

A Túrafüggő Hello Tisza-tó kihívásának keretein belül 5% kedvezményt kapnak azok, akik igazolják aktuális teljesítésüket. Természetesen a Túrafüggő-kártyával rendelkezők számára is érvényesek a kedvezmények.

A Pepe Óriáspalacsintázója Abádszalók és a Túrafüggő együttműködésének keretein belül a Hello Tisza-tó kihívás abádszalóki ellenőrzőpontja a kerékpárút és a Deák Ferenc út találkozásánál van kialakítva. Így szinte nem is kell kitérőt tenni (maximum 100 m) a finomságért.

További információk

Típus: Étterem 5% kedvezmény

Kedvezmény: 5%

Útvonal: 2

Tájegység: Tisza-tó

Attrakciók: 12

Túramozgalom: 1

Instant túrák/trailek: 1

Kapcsolat

A közelben

Instant(ok): Hello Tisza-tó kerékpáros kihívás

Múzeum(ok): Babamúzeum, Abádszalóki Csipkeverők Háza

További látnivaló(k): Mirhó-gát, Szent Móric kápolna, Király-halom, Abádi rév emlékhelye, Tulip Garden tulipánmező, Telekhát, Tisza-tó Strand

Címkék

Video


Értékelés

Átlagos érték

0.0 / 5

Osztályzatok megoszlása

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Írd meg a véleményed és értékelj

Cím
Osztályzat
Véleményem

Hasonló szolgáltatók

Style switcher RESET
Body styles
Background pattern
Background image

Túrafüggő hírlevél

 

Köszönjük!

Hiba történt

A bejelöléssel megerősítem feliratkozási szándékomat a Túrafüggő hírlevelére.