Kálium Vendégház

Kálium Vendégház
Kálium Vendégház
Kálium Vendégház

Kálium Vendégház Kiemelt


Kossuth utca 12. Mindszentkálla Magyarország

Típus
Vendégház
10% kedvezmény
Erdei ösvények
3 útvonal
2 Túramozgalom
Attrakciók
19 Látnivaló
Tájegység
Balaton-felvidék
2 instant túra/trail

A partner bemutatása

A Káli-medence piciny falujában, Mindszentkállán lelhettek a Kálium Vendégházra, mely három önellátó apartmannal egész évben várja kedves vendégeit.

DorkaBorka apartmanunk összesen 6 fő részére nyújt kényelmes szállást. A nagy méretű szobáival, két fürdőjével és mindennel felszerelt konyhájával akár hosszabb időre is teljes kikapcsolódást, feltöltődést tesz lehetővé.

Szamárhát apartmanunk egy közel 60 cm-es falak közé épült boltíves kis kuckó, így a klíma télen-nyáron igen kellemes. A meleg zöld színével nyugalmat áraszt, igazán alkalmas a pihenésre.

Fecskefészek apartmanunk a diófa árnyékában húzódik meg. 4 fő részére alakítottuk ki ezt a szintén boltíves, kétszobás, teljesen felszerelt konyhás lakrészt, melynek teraszán, a diófa alatt minden hétköznapi gond elillan.

Vendégházunk apartmanjai akár egyben, akár külön külön is kivehetők. A hatalmas kert mindenkinek lehetőséget nyújt az elvonulásra, de akár a társas együttlétek színtere is lehet.

Nyári konyhánk kredence társasokat, könyveket rejt, melyekkel az esős idő is könnyen átvészelhető. Aki grillezésre, szalonnasütésre, vagy bográcsozásra vágyik, annak kívánsága is teljesül. Grillsütő, nyárs, bogrács, tűzifa és faszén is vendégeink rendelkezésére áll.

Hosszabb tartózkodás esetén, vagy akár egy latyakosabb túra után a ruhákat is tisztán lehet tartani, melyben a nyári konyhánkban található mosógép lehet vendégeink segítségére.

A környék pedig számos izgalmas, élménydús túrázási, kerékpározási lehetőséget kínál. És természetesen a gasztronómia sem elhanyagolható ezen a tájon, hiszen utunk során jobbnál-jobb éttermekkel, borászatokkal, fagylaltozókkal találkozhatunk.

És aki ki szeretne vonulni kicsit a nyüzsgésből, pörgésből, de azért a világtól nem szakadna tejesen el, annak a teljes ház, sőt kert területén elérhető WIFI segít.

Legyetek vendégeink az év bármely szakában!

A szállás adatai:

– 3 önellátó apartman (4+2 fős, 2 fős és 4 fős)
– a teljes ház 12 fő befogadására alkalmas

A DorkaBorka apartman felszereltsége:

– 2 nagy szoba, 2 fürdőszoba, nagy konyha (mosogatógép, mikro, indukciós főzőlap, kávéfőző, vízforraló, kenyérpiritó, hűtő-fagyaszó)
Ára: 29.100 Ft/éj/apartman (kiemelt időszakokban az ár változhat. Honlapunkon megtekinthetők ezen időszakok és a hozzá tartozó ár)

A Szamárhát apartman felszereltsége:

– fürdőszobás stúdió teljesen felszerelt konyhával (mikro, hűtőszekrény, kávéfőző, vízforraló, indukciós főzőlap, kenyérpirító)
Ára: 21.500 Ft/éj/apartman (kiemelt időszakokban az ár változhat. Honlapunkon megtekinthetők ezen időszakok és a hozzá tartozó ár)

A Fecskefészek apartman felszereltsége:

– 2 szoba, fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha (mikro, hűtőszekrény, kávéfőző, vízforraló, indukciós főzőlap, kenyérpirító)
Ára: 25.900 Ft/éj/apartman (kiemelt időszakokban az ár változhat. Honlapunkon megtekinthetők ezen időszakok és a hozzá tartozó ár)

Események a közelben

[we_grid count=”12″ posts_per_page=”3″ order=”ASC”]

További információk

Típus: Vendégház 10% kedvezmény

Kedvezmény: 0

Útvonal: 3

Tájegység: Balaton-felvidék

Attrakciók: 19

Túramozgalom: 2

Instant túrák/trailek: 2

Apartmanok: 3

Kapacitás: 12 fő

Kert: Van, nagy és tágas, rendezett

Foglalás: Egyben és apartmanonként is

Konyha: Az apartmabokban van

Fürdőszoba: Apartmanonként saját

Kapcsolat

Név

Görgényi Ágnes

Telefon

Email

Weboldal

A közelben

Hegycsúcs(ok): Kopasz-hegy, Hegyestű, Tanúhegyek

Jelzés(ek): Országos Kéktúra, Theodora-tanösvény, Kopasz-hegyi tanösvény

Kilátópont(ok): Kopasz-hegyi kilátópont

Templomok: Kisfaludi templomrom

Vár(ak): Csobánc vára, Kál horka és Bulcsú vezér várának romjai, Szigligeti vár

Kilátó(k): Eötvös Károly-kilátó, Kisfaludy-kilátó

További látnivaló(k): Borászatok, Kőtenger, kőkeresztek, népi házak, Theodora-kút, Káli-medence, a Tanúhegyek attrakciói

Címkék

Értékelés

Átlagos érték

0.0 / 5

Osztályzatok megoszlása

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Írd meg a véleményed és értékelj

Cím
Osztályzat
Véleményem

Hasonló szolgáltatók

Style switcher RESET
Body styles
Background pattern
Background image

Túrafüggő hírlevél

 

Köszönjük!

Hiba történt

A bejelöléssel megerősítem feliratkozási szándékomat a Túrafüggő hírlevelére.