Rejtelmes Sziget

Ez az esemény lezajlott
Teljesítménytúra

Rejtelmes Sziget

1200 Ft

Benevezek
Rajt
2020 szeptember 26. 09:00
Cél
2020 szeptember 26. 16:00
Napkelte
06:37
Napnyugta
18:32
Helyszín
Margitsziget Vadaspark   Térképen
Telefonszám
+36202269679

Egy különleges és izgalmas városi teljesítménytúrára várnak szeretettel minden érdeklődőt a SportZOOna Egyesület tagjai a Margitszigeten szombaton.

A Túra tervezésének alapgondolata az volt, hogy olyan embereket is megszólítsanak, akik valamilyen okból, időhiány, utazási problémák, tájékozódási gondok, vagy bármi más miatt félnek elindulni az erdőkben, hegyekben szervezett túrákon.

Az útvonal tervezése során igyekeztek olyan ellenőrzőpontokat kijelölni, melyek mellett nap mint nap elmegyünk, de nem biztos, hogy ismerjük a történetét. Nem lehetett, és nem volt cél a részletes történelmi tények bemutatása. A sziget teljes történelmét sem lehet így bemutatni, erre egy teljesítménytúra kerete nem elegendő, ezért kimaradt néhány érdekes helyszín, de számos más pedig szerepet kapott.

A teljesítménytúra során nem kell elhagyni a szigetet.  Az ellenőrzőpontok úgy vannak meghatározva, hogy a túra során nem a legrövidebb útvonalakon kell felkeresni a pontokat, így jön ki a választott táv, melyből kettő áll rendelkezésre. 10 és 20 kilométer hosszúságú. Izgalmas ennyit menni a Margitszigeten, nem?

A nevezéskor kapott itiner nem a megszokott adatokat tartalmazza. A teljesítménytúra során minden ellenőrzőponton csak a következő pont lesz meghatározva. Figyelem! Itt mindenki a választott távjának megfelelő ponthoz induljon el. Az ellenőrző ponton nem lesz pecsételés, hanem egy feltűnő helyre kifüggesztett táblán találtok az adott pontról néhány érdekes információt, egy piros számot, valamint a következő pont nevét. Ezt a piros számot kell majd az itiner megfelelő helyére beírni.

Micsoda rejtélyek a főváros talán legfelkapottabb szigetén, a futók a paradicsomában, a Margitszigeten.

Teljesítménytúra

Rejtelmes Sziget

1200 Ft

Kategória: Címke: Product ID: 8431

Információk

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rejtelmes Sziget” értékelése elsőként

Kevélyek

2021 január 10.

Rám-szakadék

2021 június 20.

Kevély

2021 szeptember 11.
Style switcher RESET
Body styles
Background pattern
Background image