Hello Tisza-tó

A tó, melynek hat évszaka van

A Hello Tisza-tó kerékpáros kör Magyarország második legnagyobb, s egyben egyik legvadregényesebb tavának partján, felszínén és vonzáskörzetében kínál egyedülálló módon kalandokat, élményeket és túrákat. Teszi ezt egyedi kedvezményekkel és programokkal, melyekkel összekapcsolja a régió szolgáltatóit a kikapcsolódni vágyókkal.

A Tisza-tó megkerülése 65 kilométert jelent kerékpáron. A tó bármelyik települése lehet a kiinduló- és végpontod, továbbá akármelyik irányba teljesítheted*. Sarudi bázisunkon veheted át az érmed és kapsz 1000 forint értékű kupont a frissítéshez. 

Az útvonal

Sarud, az élményfalu

Az Élményfalu elkötelezett célja a falusi élet értékeinek, hagyományainak megőrzése, a természet megóvása és olyan élmények biztosítása az ide látogatóknak, melyekre garantáltan jó lesz visszaemlékezni.

Ebbe kapcsolódik be a Hello Tisza-tó kerékpáros kör, mely a bringázás közben bemutatja a tavat annak településeivel és látványosságaival.

Az Élményfalu és Sarud a Tisza-tó nulladik kilométerköve. Indulásod előtt megszállhatsz, bérelhetsz, majd visszaérkezésed után bezsebelheted egyedi érmedet és a hozzá tartozó 1000 forint értékű kupont, melyet bármilyen ételre vagy italra felhasználhatsz.

A kör 63,88 km hosszú és csupán 80 méter szintemelkedést tartalmaz. Egyedülálló megoldásként a több napos teljesítést tesszük lehetővé a 48 órás szintidővel, hogy a családok, vagy éppen a Tisza-tavat megismerni vágyók is kényelmesen körbeérjenek. Hiszünk benne, hogy ezzel a partnereink is aktívan be tudnak kapcsolódni a kör nyújtotta lehetőségek tárházába. Tekerj, frissíts és pihenj a Túrafüggő által ajánlott szolgáltatóknál!

[table “7” not found /]
Sarud, Fröccsterasz
Tiszanána-Dinnyéshát, Álompart
Kisköre, Hallépcső
Abádszalók, Deák Ferenc út
Tiszaderzs, Horgász büfé elágazás
Tiszaörvény, Stég Halsütöde
Poroszló, Fűzfa Pihenőpark

Teljesítés módja

Az egyszerűbb verzió

Bárhonnan indulhatsz, bármelyik irányba haladhatsz, Sarudon pedig a számlád és a személyid bemutatásával jogosult vagy a teljesítői éremre valamint az 1000 forintos kuponra a kerékpárkölcsönző melletti információs irodában. Semmi más nem szükséges hozzá.

Applikációval

A Hello Tisza-tó kerékpáros kör teljesítését a manapság egyik legismertebb felületen, a GeoGo-n is elvégezheted.

A kör a Sarudon található KalandPart Fröccsteraszáról indul. Itt szükséges először becsekkolnod, azaz megkezdened a teljesítést. Figyelj arra, hogy a Hello Tisza-tó kerékpáros kihívás az óramutató járásával ellentétesen, azaz a Sarud, Dinnyéshát, Kisköre, Abádszalók, Tiszaderzs, Tiszafüred, Poroszló, Sarud útvonalon halad. Az ellenőrzőpontokat a térképen jelöltük és beírtuk pontosan a fenti táblázatba is.

Díjazás

Minden célbaérkező vagy teljesítés közben áthaladó a sarudi Kalandpart nyitvatartási idejében jogosult a teljesítői érem átvételére. Kérjük, indulásod előtt tájékozódj, hogyan van nyitva a Kalandpart, mivel az érmek postázást nem tudjuk vállalni. Szintén ezen a helyszínen tudod átvenni az 1000 forint értékű kupont is, melyet ételre, italra tudsz beváltani KalandPart gasztronómiai pontjain (Fröccsterasz, EgyélSarudit! Bisztró, Keszegeszegető, Sarudi Mandola lepénysütő).

A visszaélések elkerülésének érdekében kérjük, mutass be majd fényképes igazolványt és a telefonodon a teljesítés tényét. A kuponok bizonyos részei letéphetőek, így azokat csak egyszer használhatod fel. Pénzre nem válthatóak és vissza sem fognak adni az értékéből Sarudon, mivel kizárólag bankkártyás fizetés üzemel a strandon.

Mindemellett partnereink folyamatosan részt vesznek játékainkban, így szuper nyereményeket is bezsebelhetsz az élmények mellé.

A Hello Tisza-tó kerékpáros kör díjazása

Partnereink

Itt találod az óramutató járásával ellentétesen, azaz a haladási iránnyal megegyezően azokat a szolgáltatókat, akik kedvezményt biztosítanak a Túrafüggő Kártya programban és/vagy a Hello Tisza-tó kerékpáros kör teljesítőinek.

Sarud

[listing_filter dir_city=”Sarud”]

Dinnyéshát

[listing_filter dir_city=”Dinnyéshát”]

Kisköre

[listing_filter dir_city=”Kisköre”]

Abádszalók

[listing_filter dir_city=”Abádszalók”]

Tiszafüred és Tiszaörvény

[listing_filter dir_city=”Tiszafüred”]

Poroszló

[listing_filter dir_city=”Poroszló”]

Játékszabályok

  • A Hello Tisza-tó kerékpáros kör nevezési díja 5900 forint.
  • A körön 18 éven felül bárki indulhat. A 18 éven aluliak kísérővel kerülhetik meg a tavat.
  • Önellátó a kör, melynek csak a céljában adunk 1000 forint értékű fogyasztásra beváltható kupont.
  • Kötelező a kijelölt útvonalon, azaz a gátkoronán haladnod, hiszen a Hortobágyi Nemzeti Park területén jársz.
  • Ne vágd le a legcsekélyebb mértékben sem az útvonalat. Ha eltévedtél, fordulj vissza a letérés pontjáig.
  • Tilos más nevében indulni. Amennyiben mégis megteszed, három éves eltiltás a jutalma minden érintettnek.
  • E-bike használata engedélyezett, de motoros jármű nem.
  • A lakott területeken és a közutakon tilos a zenehallgatás a balesetek megelőzése érdekében mindkét fülön. Az erdei területeken nem tilos, de nem ajánlott egészen addig, míg világos van. Napnyugtát követően szintén tilalom lép életbe.
  • Amennyiben elsősegélyre van szükséged a kör során, hívd a 104-es vagy a 112-es telefonszámot.
  • Sötétedést követően kötelező a fényvisszaverőcsíkkal rendelkező felszerelés használata, például a láthatósági mellény viselete első és hátsó világítással.
  • A KRESZ szabályainak betartása kötelező.
  • Tilos szemetelni, amit ha megteszel és rajta kapunk, kizárunk és eltiltunk az eseményeinktől.
  • Tilos a dohányzás.
  • Tilos a háziállatokkal történő indulás.
  • Külső segítség igénybe vétele csak a lakott területeken lehetséges. A gátkoronára gépjárművel behajtani nem lehetséges.
  • A Hello Tisza-tó kerékpáros körön saját felelősségedre veszel részt. Semmilyen kártérítés nem követelhető a szervezőtől.
  • A szervezők szankcionálják a sportszerűtlen magatartást.
  • Bajba jutott társak segítése kötelező, ennek elmulasztása kizárást eredményez.
  • Bármely szabály megsértése időbüntetést, kizárást vagy eltiltást eredményezhet. Az ilyen szankciók a szervezők mérlegelési jogkörébe tartoznak és véglegesek.
  • A nevezéssel minden induló elfogadja a Túrafüggő Kft. adatkezelési irányelveit.
  • Minden nevezett elolvasta, megértette és magára nézve kötelezőnek tekinti a Túrafüggő Kft. általános szerződési feltételeit.
  • A Túrafüggő Kft rendszerei automatizáltak. A nevezést bankkártyás fizetési követi, s a beérkezett összegről a Billingón keresztül elektronikus számlát állítunk ki. Bekerülsz kommunikációs rendszerünkbe, azaz küldjük az indításhoz szükséges kódot, a fontos infókat és időszakosan hírlevelünket.

Kapcsolat

Túrafüggő Kft
1043 Budapest, Aradi utca 43.
hello@trails.hu

Tolnai Balázs
tolnai.balazs@turafuggo.hu
+36209842511

Bankszámlaszám
Túrafüggő Kft
16200230-10024065